POREZNA KONFERENCIJA: Porezna politika u funkciji oporavka i otpornosti

Konferenciju koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva financija RH, zajednički organiziraju Ekonomski fakultet Zagreb i Deloitte Hrvatska. Programski organizator je Znanstveno društvo ekonomista.

Cilj konferencije je potaknuti razmjenu ideja i mišljenja te pružanje praktičnih preporuka za unapređenje poreznog sustava Republike Hrvatske kroz dijalog glavnih sudionika i predstavnika poreznih obveznika i države. Konferencija je namijenjena svim javnim i privatnim tvrtkama, poslovnim savjetnicima, ekonomistima i pravnicima, akademskoj zajednici, Vladinim i nevladinim organizacijama. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva financija.

Konferencija je namijenjena svim javnim i privatnim tvrtkama, poslovnim savjetnicima, ekonomistima i pravnicima, akademskoj zajednici, Vladinim i nevladinim organizacijama. Detaljan program konferencije možete vidjeti ovdje.

Sudjelovanje je bez plaćanja kotizacije uz prethodnu prijavu. Prijaviti se za konferenciju možete: ovdje najkasnije do 21. siječnja 2022. godine.

Partneri: